Tuesday, February 21, 2017

Ruang Iklan Untuk Disewa - di Vending Machine kawasan Indahpura, Kulai dan Senai, Johor

Ruang Iklan Untuk Disewa - di Vending Machine kawasan Indahpura, Kulai dan Senai, Johor

RUANG IKLAN STATIK DI BADAN VENDING MACHINE kami yang berada di sekitar Kulai dan Senai.

KELEBIHAN KAMI :

LOKASI yang strategik -

A) kawasan Indahpura, Kulai yang berdekatan dengan AEON MALL KULAI, MAYBANK, SAJ, MELODY KTV KARAOKE, hotel-hotel, kedai-kedai dan asrama penginapan pelajar

B) kawasan Senai, taman perumahan yang menempatkan pelbagai lapisan penghuni kediaman berserta asrama pekerja industri

C) kawasan laluan orang ramai serta menjadi tumpuan orang ramai

RUANG IKLAN ditawarkan Saiz yang lebih BESAR, lebih JELAS
~ bersaiz A4 atau "double A4"

HARGA YANG BERPATUTAN DAN LEBIH RENDAH

TEMPOH MASA IKLAN - minimum 2 MINGGU HINGGA KE 1 BULAN

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, sila hubungi kami melalui e-mel :
isjohor@gmail.com
Whatsapp / Telegram 019 777 1974





Friday, December 4, 2015

Pasta Meatball CARBONARA Cheese & Beef LASAGNA Exclusively by Annyss's Kitchen


Terbuka kepada semua individu / kedai frozen food yang berminat utk menjadi Pengedar Terbuka (Open Agent) kami bagi kawasan Johor Bahru, Pasir Gudang, Masai, Skudai, Bandar Tenggara, Pontian, Pekan Nanas, dan sekitarnya. Produk frozen kami adalah seperti berikut : 

1. Pasta Meatball Carbonara Cheese 
2. Beef Lasagna With Bechamel Sauce 


Saudara/Saudari boleh melihat foto2 serta iklan2 berkaitan produk Annyss Kitchen di fb rasmi kami iaitu: 
https://www.facebook.com/annyss1987 Annyss Love Ishak 


konsep OPEN AGENT! 
~ siapa rajin promote dia dapat lebih 
~ tiada had utk kawasan edaran 
~ minimum 10 pek 
~ komisen tinggi 
~ siapa berminat boleh pm (fb) atau whatsapp 013-7781987 (Anis)..stok dah tersedia ada.





TAWARAN TERBUKA KEPADA SEMUA. "OPEN AGENT" UNTUK PRODUK ANNYSS KITCHEN (FROZEN FOOD - PASTA CARBONARA & LASAGNA)









pm/whatsapp anis ye..013 7781987 Emotikon kiki..terima kasih
*testimoni???sudi2kanlah singgah di fb anis 

Ikutilah testimoni daripada pelanggan-pelanggan kami dalam fb kami. Testimoni penuh berkeyakinan, pasti memanggil-manggil anda untuk turut sama menyertai dan merasai nikmat yang sebenarnya...
https://www.facebook.com/annyss1987

BELUM CUBA....BELUM TAHU.....

Thursday, November 19, 2015

Minimum Edaran - 3000 keping

Atas sambutan yang amat menggalakkan dan untuk meningkatkan kawasan liputan (edaran) di samping meningkatkan keberkesanan edaran (respons) daripada penerima / target flyers, pihak kami telah menetapkan kuantiti flyers MINIMUM 3,000 KEPING berkuatkuasa serta merta.

Monday, November 16, 2015

Maklumat TERKINI

Jumlah minimum flyers bagi sesuatu edaran adalah 2000 keping.


Jika mahu menghantar kurang daripada jumlah minimum, caj servis minimum akan dikenakan.


Harga bagi 2000 keping adalah 9sen sekeping, bersamaan RM180.00


Bagi edaran 5000 keping ke atas, caj edaran adalah 8sen sekeping.


Flyers yang hendak diedarkan hendaklah diserahkan kepada kami selewat-lewatnya 3 hari sebelum tarikh edaran sebenar.


Akhbar yang boleh dimasukkan flyers termasuk semua akhbar berbahasa Melayu, Inggeris, Cina dan Tamil.


Kawasan edaran termasuk      Senai, Kulai, Johor Bahru, Pasir Gudang, Tampoi, Bukit Indah, Nusajaya, Gelang Patah dan lain-lain kawasan berhampiran.

Monday, November 2, 2015

Kami telah BERTUKAR...

Mulai 15 Oktober 2015, perniagaan kami secara rasminya telah bertukar daripada ANNYSS MANAGEMENT AND SERVICES kepada WARISAN SNS MANAGEMENT AND SERVICES  (JM0742594-M).
Pertukaran ini sejajar dengan perkembangan perniagaan kami yang telah dinaiktaraf kepada pelbagai bidang perniagaan seperti :-
1. Perkhidmatan menyediakan makanan dan minuman
2. Menguruskan penginapan (HOMESTAY / GUEST HOUSE)
3. Perkhidmatan fotokopi
4. Perkhidmatan mengedar "flyers" / risalah iklan
5. Perkhidmatan jualan minuman melalui Can Vending Machine dan Air Tapis Produk Al Hijrah


Friday, October 23, 2015

Kami Tolong Fotostat, Kemudian Kami Edar

Servis terbaru daripada kami, terutamanya kepada pelanggan-pelanggan yang berbisnes dari jauh, luar negeri Johor dan bercadang untuk membuat promosi di Johor.

Mulai NOVEMBER 2015 yang semakin hampir ini, kami telah menambah satu lagi servis fotokopi untuk pelanggan terutamanya dari luar Johor. Anda pasti dapat menjimatkan :

1. Kos penghantaran flyers melalui Poslaju, kurier atau pun pos biasa
2. Menjimatkan masa, tidak perlu menunggu lama flyers yang dihantar / dikurier kepada kami telah sampai 
3. Menjimatkan tenaga, tidak perlu hantar kepada kami hingga ke muka pintu

Apa yang anda perlu lakukan hanya menghantar / emel satu fail yang mengandungi maklumat flyers yang hendak diedarkan, membuat pembayaran secara online/pindahan wang dan apabila siap, flyers itu terus dihantar ke destinasi yang telah ditetapkan.

Spesifikasi output fotostat :

Hitam di atas kertas putih : Saiz A4 atau separuh A4

Hitam di atas kertas warna : Saiz A4 atau separuh A4

Minimum order = 1000 keping sama ada Saiz A4 atau Separuh A4





Thursday, January 29, 2015

SERVIS CETAK DAN EDAR FLYERS (FLYERS PRINTING AND DISTRIBUTING)

Atas sambutan yang amat menggalakkan, pihak kami ingin menawarkan
SERVIS CETAK & EDAR (FLYERS PRINTING AND DISTRIBUTING) kepada semua pelanggan.


Ia amat bersesuaian terutamanya kepada bakal-bakal pelanggan yang berada di luar Johor yang mungkin terpaksa meningkatkan kos penghantaran FLYERS yang telah siap melalui POS ataupun KURIER kepada kami.


Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut dan mendapatkan tawaran yang TERBAIK...


Tel/SMS/Wechat/Telegram- 019-7771974
E-mel : isjohor@gmail.com



Artwork - Save dalam Format Adobe Illustrator atau Corelldraw
Kertas - 128gsm Glossy Art Paper
Saiz - A4 atau A5 (separuh A4)
Cetakan - sebelah muka surat atau dua muka surat
Full Colour

atau spesifikasi cetakan flyers mengikut permintaan pelanggan.






Saturday, December 6, 2014

TIADA LAGI CAJ MINYAK RM20 hingga RM50

EDARAN FLYERS EDISI TERHAD 2014-2015


TIADA LAGI KOS MINYAK (PETROL) YANG DIKENAKAN...

Bahagian (f) di ruangan Info Berkaitan Servis Mengedar Flyers di sudut kanan blog telah kami padam.

Bagaimana kami boleh tidak mengenakan lagi kos minyak (petrol) kepada pelanggan?

Kami akan sedaya upaya berusaha untuk memudahkan dan membuat langkah-langkah penjimatan dan seterusnya menyerap kos petrol dan sudah pasti ia tidak lagi akan membebankan pelanggan.

UNTUK KETERANGAN LANJUT....

SILA HUBUNGI 0197771974
SMS/Wechat/Telegram


Tempoh Serahan Flyers dengan
Tarikh Edaran/Sisipan Akhbar
Adalah Selewat-lewatnya 3 Hari.

Ini bertujuan untuk melicinkan proses pengedaran dan pengagihan mengikut kawasan yang dikehendaki.

EDARAN FLYERS ...EDISI TERHAD 2014-2015

X
EDARAN FLYERS......Kini Kembali...

EDISI TERHAD... daripada KAMI UNTUK ANDA.


PILIHAN DI TANGAN ANDA, mengikut target pasaran bagi produk yang diiklankan.

Kawasan-kawasan yang terpilih untuk masa ini:-

JOHOR BAHRU

Kawasan PELANGI, JOHOR BAHRU
BUKIT SAUJANA, JOHOR BAHRU
PULAI
LARKIN

SKUDAI
BANDAR BARU UDA
TAMPOI

lain-lain tempat berpotensi yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Kuantiti MINIMUM : 1000 keping flyers
Tempoh Edaran : Tertakluk kepada permintaan pelanggan

HUBUNGI SEKARANG untuk info : sms/telefon/wechat/telegram   019 777 1974





Tempoh Serahan Flyers dengan
Tarikh Edaran/Sisipan Akhbar
Adalah Selewat-lewatnya 3 Hari.

Ini bertujuan untuk melicinkan proses pengedaran dan pengagihan mengikut kawasan yang dikehendaki.

Saturday, November 29, 2014

EDAR FLYERS ....COME BACK....2014-2015

Edaran Flyers KINI KEMBALI.....

Kali ini edaran hanya SISIPAN AKHBAR di dalam akhbar-akhbar utama yang mempunyai edaran yang meluas dan ramai pembaca.





Anda boleh untuk memilih edaran akhbar BERBAHASA MELAYU, BAHASA INGGERIS,  BAHASA MANDARIN, BAHASA TAMIL atau KESEMUANYA sekali.

PILIHAN DI TANGAN ANDA, mengikut target pasaran bagi produk yang diiklankan.

Kawasan-kawasan yang terpilih untuk masa ini:-

JOHOR BAHRU, PASIR GUDANG, PULAI
SENAI
KULAI
SKUDAI
NUSAJAYA
BANDAR BARU UDA, TAMPOI
BUKIT INDAH
lain-lain tempat berpotensi yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Kuantiti MINIMUM : 1000 keping flyers
Tempoh Edaran : Tertakluk kepada permintaan pelanggan

HUBUNGI SEKARANG : sms/telefon/wechat   019 777 1974




Tempoh Serahan Flyers dengan
Tarikh Edaran/Sisipan Akhbar
Adalah Selewat-lewatnya 3 Hari.

Ini bertujuan untuk melicinkan proses pengedaran dan pengagihan mengikut kawasan yang dikehendaki.











Thursday, November 27, 2014

Blogger NADIA dah rasa....ANDA bila lagi???...


Link ke Blog Nadia... 
http://www.nadiafarahida.com/2014/11/coklat-marsbaryummy-sedap-dan-murah.html 

Foto Kredit kepada Blogger Nadia






Cubalah Rasa, Anda Pasti Tidak Akan Kecewa..... 

Hubungi Annyss SMS/Wechat/Whatsapp   0137781987



Sunday, November 16, 2014

MARSBARYUMMY.... COKLAT TERLAJAK LARISSS DI PASARAN...

Cubalah & rasai sendiri!!! Pilihan utama customer sebagai hadiah,hantaran dan acara2 istimewa..terima kasih xterhingga!!!Marsbaryummy fresh2 order drpd customer..nyum..nyummy.. MARSBARYUMMY NO MORE CADBURY...COKLAT MELIMPAH DITABURI TOPPING PILIHAN...aummmmm...berminat blh pm/wechat/wasep anis ye..0137781987..tq 
Perkhidmatan delivery & poslaju disediakan.. *pssttt..choc nya yg semakin sedap & mencair je kat dlm mulut..nyummmmyyyyy!!!!xyah nak jemur2 dah!!!i likeeeee!!!! 

Link terus ke FB dan Instagram kami....

https://www.facebook.com/annyss1987

_annysskitchen_













Thursday, March 29, 2012

Mesin Basuh Baru Panasonic 16kg







Mesin Basuh Panasonic Model NA-FS16X2
Eco Drive InverterECO NAVI
Intelligent WashingGentle Hand Wash
Dapat sebagai hadiah dan bercadang untuk dijual. Boleh hubungi untuk mereka yang berminat. Lokasi di Kulaijaya, Johor.
Masih di dalam kotak dan mempunyai kad jaminan dan lain-lain.

Kawasan berdekatan Johor Bahru,Tampoi, Skudai danSenai.Berminat, boleh sms atau telefon.

Harga : RM 1 800

019-7633574

Thursday, October 27, 2011

Tudung Bawal Cantik dan Tudung Yuna



















Jom kunjungi dan tengok2 Tudung Bawal Cantik dan Tudung Yuna, design terkini.

Sesuai utk dipakai sendiri, diberi hadiah kpd insan teristimewa dan koleksi peminat Tudung Bawal....

Terima kasih...

Sila ke link di bawah....

http://www.facebook.com/#!/pages/TUDUNG-BAWAL-CANTIK-TBC/243835315656985









Wednesday, September 22, 2010

HARGA SERVIS TERKINI!!!!! PALING RENDAH DI PASARAN 4.5 sen sahaja

1000 pcs. - 9999 pcs => 6 sen sekeping

10,000 pcs. ke atas => 4.5 sen sekeping (KADAR FLAT / TETAP)

KAWASAN EDARAN : Daerah Kulaijaya, Senai dan Kulai, Johor

CAJ MINYAK : TIADA (dimansuhkan)

Friday, July 25, 2008

Info Berkaitan Flyers (Dalam Bahasa Inggeris)

flier
Advertising medium that is usually a single, standard-size (8l/20 3 110) page printed on one or both sides with an advertising message; also, flyer. Fliers are most often used in direct-mail advertising and as handbills given to customers by local retailers. In direct mail, they often accompany a formal letter to expand information in the letter. For the local retailer, fliers offer market coverage at low cost with little waste and good flexibility.


A flyer (also spelled flier[1] or called handbill) is a single page leaflet advertising a nightclub, event, service, or other activity. Flyers are typically used by individuals or businesses to promote their products or services. Usually bought in batches of 5000 units and are a form of mass marketing or small scale, community communication.
Flyers are handed out on the street (known as 'flyering'), posted on bulletin boards, or given away at events. Bulletin boards are found on college campuses, in cafes, community meeting houses, laundromats and small markets.
Flyers, along with postcards, leaflets and small posters, are vital and free forms of communication for people who want to engage the public but do not have the money or desire to take out classified advertising in a local newspaper. However, as marketing became more direct in the late 1980s and 1990's, flyers have evolved and currently there are many formats to be found. Some examples are:
A4 (letterhead size)
A5 (half letterhead size)
DL (compslip size)
A6 (postcard size)
CC (credit card size)
Cheap to produce, flyers are usually produced in 300gsm glossy card (whereas a leaflet is produced on a 130gsm/170gsm weight paper) and are a very effective form of direct marketing.
Their widespread use intensified with the spread of desktop publishing systems. In recent years, the production of flyers through traditional printing services has been supplanted by Internet services; customers may send designs and receive final products by mail. Flyers range in tone from humorous to irreverent or absurd.
The Craigslist website is a web-based system that mirrors the sort of community communication that occurs via flyering and bulletin boards.
Recently, flyposting (pasting flyers to walls) has been banned in many places, causing concern among media activists and ordinary citizens. However, citizens concerned with the appearance of urban neighborhoods support the ban.
San Francisco has a long history of flyering. The first flyer company was The Thumbtack Bugle which has been around for over twenty five years. Haight Street is very popular for postering on telephone poles.
Flyers have become an integral aspect to the Edinburgh Fringe, where flyers are handed to people on the Royal Mile.
Brighton, in England, has recently outlawed 'flyering' - making it necessary to acquire a license from the local council if a person or organisation wishes to distribute flyers.

[edit] References
^ Although not in common usage, the AP Stylebook recommends "flier" as the appropriate term for a handbill.

Tuesday, July 22, 2008

HARGA KAMI MASIH TERENDAH DI PASARAN !!! 6 SEN SEKEPING FLYERS



Sila BANDINGKAN Harga Kami dengan harga yang ditawarkan oleh penyedia-penyedia perkhidmatan seperti kami. Mereka mengecas 10 SEN sekeping.

Kami, maksimum 6 SEN sekeping dan ditawarkan diskaun lagi hingga serendah 4.5 SEN sekeping (tertakluk kepada kuantiti flyers).

Bukan itu sahaja, dapat tapak iklan di portal mini iklan kami, jom-iklan.blogspot.com dengan PERCUMA !!!


Masih ada lagi yang mengatakan caj servis kami TERLALU MAHAL? atau sudah beralih kepada "TERLALU MURAH" ?


Jangan tersalah membuat keputusan, mengiklan merupakan satu pelaburan pemasaran jangka panjang bagi perniagaan anda. Anda tidak akan RUGI jika mengiklan. Iklanlah secara berhemah dan dapatkan kos yang terendah.

Iklan melalui edaran flyers cukup rendah bukan? Jangan terlambat. Orang lain akan mendahului anda walau anda terlambat 1 hari hatta 1 jam pun anda akan tertinggal di belakang.

Sunday, July 6, 2008

Harga Servis Kami (terkini!!!) updated 7 July 2008 / Our Price List (Latest!!!)

Caj serta kadar mengedar flyers adalah seperti berikut :

5,000 unit dan ke bawah – RM0.06 setiap unit (5,000 unit pertama)
5,001 hingga 10,000 unit – RM0.05 setiap unit (5,000 unit kedua)
10,001 hingga 20,000 unit – RM0.045 setiap unit (10,000 unit seterusnya)
20,001 unit dan ke atas – harga boleh dirunding

Caj tambahan minyak : Antara RM20 hingga RM50 (sekali caj bagi satu edaran)

Kadar adalah pelbagai mengikut jarak kawasan daripada pusat perniagaan kami di Kulai.

Friday, July 4, 2008

Mengapa Edar Flyers? / Why distributing flyers?

"Flyers " atau risalah adalah salah satu alat pemasaran dan pengiklanan Ia merupakan kaedah pemasaran dan pengiklanan terhebat bagi perniagaan anda. Untuk tujuan promosi, sebagai contoh, flyers amat meluas digunakan. Tidak hairanlah jika setiap hari peti surat di rumah anda, ataupun di lantai halaman rumah terdapat banyak flyers yang diedarkan daripada pelbagai syarikat perniagaan. Malah, syarikat-syarikat besar dan gergasi juga tidak melupakan kaedah yang dianggap konvensional dan kecil-kecilan ini digunakan bagi mendapatkan perhatian para pelanggan dan bakal pembeli. Antaranya adalah seperti Giant, Econsave, McDonald, ejen-ejen Telekom Malaysia, pemaju-pemaju perumahan dan lain-lan lagi. Kos flyers hakikatnya amatlah murah (bergantung kepada jenis kertas, warna dan kualiti). Paling mudah, fotostat saja. Tapi perlu dipastikan kos fotostat lebih murah daripada kos mencetak bagi sekeping flyers. Kaedah flyers berkesan dan semua orang berkemampuan untuk mengiklan dengan cara ini. Penyampaian mesej yang jelas di dalam sesuatu flyers akan terus sampai kepada pengguna seterusnya menyerap ke minda mereka. Sama ada mereka tergerak hati untuk membuat keputusan untuk membeli atau tidak adalah bergantung kepada apa keperluan mereka.

Tujuan mengiklan secara edaran flyers :

a) untuk memberitahu kewujudan perniagaan / produk / servis baru
b) untuk memaklumkan perpindahan ke premis baru / buka cawangan baru
c) untuk menyampaikan maklumat-maklumat promosi atau jualan murah
d) untuk menarik perhatian bakal-bakal pelanggan baru
e) untuk mengekalkan pelanggan-pelanggan sedia ada